«Πολιτική απρέπεια» τα τηλεφωνήματα Καχριμάνη

Εικόνα του άρθρου «Πολιτική απρέπεια» τα τηλεφωνήματα Καχριμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2023, 15:16

Κριτική του Γιώργου Ζάψα στον κ. Καχριμάνη και στις απαντήσεις του τελευταίου στις επερωτήσεις κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου

Δύο μέρες μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας έρχεται να ασκήσει κριτική στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη σε δύο «μέτωπα».

Το πρώτο «μέτωπο» αφορά τις απαντήσεις του κ. Καχριμάνη στις επερωτήσεις που κατέθεσαν παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Για τον κ. Ζάψα, ο κ. Καχριμάνης επέδειξε «αλαζονεία» και έκανε «το μαύρο άσπρο».

Το δεύτερο «μέτωπο» αφορά τοποθέτηση του περιφερειάρχη για… τηλέφωνα που έκανε σε περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών». Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Καχριμάνης επιχείρησε να αντιμετωπίσει τον κ. Ζάψα και την επερώτηση που κατέθεσε η παράταξη για τις οικονομικές υποχρεώσεις της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Ζάψας έκανε λόγο για «πολιτική απρέπεια» εκ μέρους του περιφερειάρχη.

«Επιχειρεί να χειραγωγήσει περιφερειακούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ομολογεί σε δημόσια θέα την πολιτική του απρέπεια ότι τηλεφωνεί σε περιφερειακούς συμβούλους και υπεισέρχεται στις λειτουργίες αντίπαλων παρατάξεων, όταν ενοχληθεί από τον έλεγχο και την κριτική τους. Αυτός είναι! Εμείς λέμε και το επαναλαμβάνουμε προς κάθε κατεύθυνση: Οτιδήποτε δεν συζητιέται στα όργανα του Περιφερειακού Συμβουλίου θα το συζητούμε δημόσια…» είπε.

Για το περιεχόμενο των απαντήσεων του κ. Καχριμάνη στις επερωτήσεις, ο κ. Ζάψας σχολίασε τα εξής:

«Έσβησε – εξαφάνισε τα πρόστιμα 5 εκατομμυρίων που εκκρεμούν σε βάρος της περιφέρειας»

«Δεν υπήρξε ποτέ οικολογικό έγκλημα τον Λούρο ποταμό - περιβαλλοντική παρέμβαση κατά τον κ. Καχριμάνη»

«Η γέφυρα της Αρίστης/ Παπίγκου αντέχει 38 τόνους, μετά από 100 χρόνια»

«Οι αμμοληψίες, χωρίς άδεια, στον Αρέθωνα και αλλού, είναι χρήσιμες και νόμιμες όταν γίνονται για την εξυπηρέτηση εργολάβων»

«Οι σταθμοί υπεραστικών λεωφορείων βαφτίζονται πρακτορεία και αδειοδοτούνται κανονικά, όπως η περίπτωση του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας!»

«Η Παμβώτιδα είναι καθαρή όσο είναι στην εξουσία ο κ. Καχριμάνης, κατόπιν ενεργειών του ιδίου!».


Φωτό αρχείου
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back