ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αρχαίο θέατρο Δωδώνης, 26 Ιουλίου, 21:00: «Ορέστεια»

Εικόνα του άρθρου Αρχαίο θέατρο Δωδώνης, 26 Ιουλίου, 21:00: «Ορέστεια»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/07/2024, 16:47
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Ορέστεια» του Αισχύλου από το Εθνικό Θέατρο, μετά τις δύο sold out παραστάσεις στην Επίδαυρο και τις θριαμβευτικές κριτικές που ακολούθησαν για την απόδοση της αισχύλειας τριλογίας από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, θα έρθει και στα Γιάννενα, και συγκεκριμένα στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, στις 26 Ιουλίου, στις 21:00.

Η παράσταση θα ανέβει στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Δωδώνης που διοργανώνεται από τον Δήμο Δωδώνης. Ο Δήμος Δωδώνης δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση για καμία παράσταση του 8ου Φεστιβάλ. Σε επικοινωνία που είχε με τον Δήμο ο «Τύπος Ιωαννίνων», η απάντηση ήταν ότι το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, την έλευση της «Ορέστειας» στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης την ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Θέατρο. Η προπώληση των εισιτηρίων δεν είναι ακόμα εφικτή. Επιπλέον λόγω της ένταξης της παράστασης στο 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης, το τελευταίο είναι αρμόδιο για τις διαδικασίες σχετικά με την προπώληση εισιτηρίων, καθώς συνήθως ασκείται διαφορετική τιμολογιακή πολιτική.

Η πολυαναμενόμενη «Ορέστεια» είναι μια παράσταση που διαρκεί πάνω από 3 ώρες: και συγκεκριμένα 200’ και που, λόγω του αντίκτυπου που υπάρχει, αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές. Αυτό σημαίνει ότι το Φεστιβάλ Δωδώνης πρέπει να φροντίσει για την όσο καλύτερη διαχείριση και εξυπηρέτηση του κοινού για να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

Σε αναμονή των ανακοινώσεων από το 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3