ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα τηλέφωνα του κ. Καχριμάνη σε παράταξη (όχι τη δική του)

Εικόνα του άρθρου Τα τηλέφωνα του κ. Καχριμάνη σε παράταξη (όχι τη δική του)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2023, 19:53
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιώργο Ζάψα κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου για τα πρόστιμα που καλείται να πληρώσει η Περιφέρεια Ηπείρου για διάφορες υποθέσεις, όπως είναι η υπόθεση του Λούρου ή η διαχείριση των απορριμμάτων.

Στην επίκαιρη αυτή ερώτηση, ο κ. Καχριμάνης έδωσε τις απαντήσεις (σ.σ. θα ακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ). Ωστόσο, ο περιφερειάρχης Ηπείρου εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος από την παρέμβαση αυτή της παράταξης.

Σε τέτοιο βαθμό που κάθε άλλο παρά έκρυψε –αντιθέτως το θεώρησε σχεδόν δικαίωμά του- να κάνει τηλέφωνο σε συμβούλους της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών».

Ο κ. Καχριμάνης αμφισβήτησε ότι ο κ. Ζάψας είχε όλες τις υπογραφές μελών της παράταξής του για να υποβάλει τη σχετική επίκαιρη επερώτηση, σε μια προσπάθεια προφανώς να δημιουργήσει και αρνητικό κλίμα για τη συνοχή της παράταξης. 

Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Αλ. Καχριμάνης: «Έκανα τηλέφωνα σε κόσμο»

Γ. Ζάψας: «Έκανες τηλέφωνα στη δική μου παράταξη;»

Αλ. Καχριμάνης: «Για να μάθω αν είχες κάνει ένα τηλέφωνο. Με μια υπογραφή δική σου δήθεν ότι συμμετέχουν όλοι…»

Γ. Ζάψας: «Κάνετε εισπήδηση στην παράταξή μου;».

Και ο κ. Καχριμάνης, κάνοντας τα συνήθη άλματα σκέψης, πήγε στην υπόθεση Λούρου (για την οποία υπάρχει εισήγηση για πρόστιμο από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος) για να υπερασπιστεί τον επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος απουσίαζε στη σημερινή συνεδρίαση.

Ο κ. Καχριμάνης είπε ότι κάποιες παρατάξεις μέμφονται «την παράταξη του κ. Δημητρίου χωρίς να σέβονται ότι ο άνθρωπος έχει δουλέψει χρόνια στον Λούρο και ότι έχει βγάλει άδειες (σ.σ. για τις επιχειρήσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back