Oikonomou pisoi
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Ευχαριστίες με νόημα, από την Ιατρική Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Ευχαριστίες με νόημα, από την Ιατρική Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2020, 10:41
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Η συνέλευση του τμήματος της Ιατρικής Ιωαννίνων αποφάσισε χτες ομόφωνα να ευχαριστήσει δημόσια το προσωπικό του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας για την «υψίστης σημασίας συμβολή του στον περιορισμό της διασποράς και στην καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στην περιοχή μας».

Σημειώνει ότι «η σημαντική πολύμηνη προσφορά του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του ΠΓΝΙ, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο αναφοράς για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άριστη επιστημονική κατάρτιση και τις άοκνες προσπάθειες του Πανεπιστημιακού ιατρικού και λοιπού επιστημονικού προσωπικού, των ιατρών ΕΣΥ, και του λοιπού προσωπικού, που εργάζονται καθημερινά με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, και πάντα με βάση κατευθυντήριες οδηγίες και αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων».

Ιδιαίτερη μνεία κάνει στη διευθύντρια, αναπληρώτρια καθηγήτρια Κωνσταντίνα Γκαρτζονίκα και καταλήγει: «Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας στο παρεχόμενο κλινικοεργαστηριακό έργο του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας, το οποίο τιμά το τμήμα μας με το ιδιαίτερα υψηλό επιστημονικό του επίπεδο».

Η απόφαση έρχεται λίγες μέρες μετά την «ατυχή απόφαση», όπως τη χαρακτήρισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από τον ΕΟΔΥ, να στείλει δείγματα για επανέλεγχο στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΕΟΔΥ μόνο… φίλους δεν κάνει πλέον στα Γιάννενα, καθώς έχει «ελεγχθεί» για μια σειρά αποφάσεις του, είτε από την Περιφέρεια Ηπείρου, είτε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back