Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος απολύει καθαρίστριες, η κυβέρνηση… προσλαμβάνει

Εικόνα του άρθρου Ο Δήμος απολύει καθαρίστριες, η κυβέρνηση… προσλαμβάνει
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/07/2022, 15:29
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ενώ ο Δήμος Ιωαννιτών παραδέχεται ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τη δαπάνη για τις απαιτούμενες σχολικές καθαρίστριες στα σχολεία των Ιωαννίνων, επειδή το Υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει μικρότερα ποσά από αυτά που χρειάζονται, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου… επιχαίρει και προσλαμβάνει:.

Με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι «περίπου 15,5 χιλιάδες καθαρίστριες με δαπάνη 85 εκατ. ευρώ προσλαμβάνονται για τη νέα σχολική χρονιά προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως η δημόσια υγιεινή στα σχολικά κτίρια». Συμπληρώνει δε ότι «με σχέδιο η κατανομή τους ακολουθεί την περσινή εξορθολογισμένη μέθοδο».

Η «εξορθολογισμένη μέθοδος» ήταν αυτή που υποχρέωσε τον Δήμο Ιωαννιτών να καταβάλλει αυτός τα χρήματα για τον αυξημένο αριθμό, ελέω covid. Φέτος, ο Δήμος έχει δηλώσει ότι αδυνατεί να κάνει το ίδιο, επιλέγει ωστόσο να καλύψει πλήρως πολιτικά το Υπουργείο Εσωτερικών και την κυβέρνηση και να στραφεί κατά των καθαριστριών που διαμαρτύρονται…

ΣΧΟΛΙΑ
συντοπίτης
Το σκηνικό (το βίντεο) με την καθαρίστρια (τις καθαρίστριες) και το δήμαρχο (και τον αντιδήμαρχο), είναι φαίνεται η αρχή της απομυθοποίησης και της αποκαθήλωσης πολλών προσώπων στην πόλη. "Κανονικά" ο δήμαρχος έπρεπε να πάει για detol μετά το παραλίγο ακούμπημά του από την καθαρίστρια. Τον τελείωσαν πολιτικά. Θα γίνει μόδα αυτή η ξαφνική διαμαρτυρίτιδα, δεν θα έχει τόπο να σταθεί. Όλα αποκαλύφθηκαν πια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back