Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κλειστό ξιφασκίας: Θα γίνει εμβολιαστικό κέντρο

Εικόνα του άρθρου Κλειστό ξιφασκίας: Θα γίνει εμβολιαστικό κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/03/2021, 21:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το κλειστό γυμναστήριο ξιφασκίας στο Ελληνικό θα μετατραπεί  σε εμβολιαστικό κέντρο. Η Lamda Development, έπειτα από συνεννόηση με την κυβέρνηση και δη με το υπουργείο Υγείας, αποφάσισε να διαθέσει τις εγκαταστάσεις του κέντρου ξιφασκίας, στον χώρο του πρώην αεροδρομίου, για τη στέγαση του δεύτερου μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου που θα δημιουργηθεί στην Αττική.

Εκ των πραγμάτων, η εξέλιξη αυτή θέτει εν αμφιβόλω τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ιωαννιτών περί έλευσης του προκάτ κλειστού γυμναστηρίου μέσα στο καλοκαίρι.

Στα τέλη Ιανουαρίου, ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης είχε αναφέρει ότι το κλειστό της ξιφασκίας δεν πρόκειται να μετακινηθεί από το Ελληνικό πριν από τον Ιούνιο, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος που είχε επικαλεστεί, ήταν ότι «στα τέλη Ιουνίου-Ιουλίου θα γίνουν εγκαίνια στο Ελληνικό και χρειάζονται το κτίριο για τις εκδηλώσεις»… (διαβάστε εδώ). Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα και παρά τις εδώ και ενάμιση χρόνο διαπραγματεύσεις του περιφερειάρχη με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για μεταφορά του προκάτ κλειστού της ξιφασκίας στα Γιάννενα, δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη σχετική ανακοίνωση από κανένα υπουργείο.

Προς το παρόν, πάντως, οι ανάγκες κάλυψης των υγειονομικών αναγκών θα «μεταμορφώσουν» το κλειστό ξιφασκίας στο Ελληνικό σε εμβολιαστικό κέντρο, τον επόμενο μήνα…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back