Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Μας παίρνουν» το μέγα εμβολιαστικό…

Εικόνα του άρθρου «Μας παίρνουν» το μέγα εμβολιαστικό…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2021, 16:22
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν από μερικές μέρες στη Βουλή, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης απάντησε με «δημιουργικά στατιστικά» για τον εμβολιασμό στα Γιάννενα, καλώντας τη ερωτώσα βουλευτή Ιωαννίνων του κόμματός του, Μαρία Κεφάλα, «να μην ανησυχεί».

Η ερώτηση αφορούσε το αν τελικά θα λειτουργήσει στα Γιάννενα το «μέγα εμβολιαστικό κέντρο» στο κτίριο του παλιού ΠΕΔΥ και ουσιαστικά, ο κ. Κοντοζαμάνης απαντούσε στην κα Κεφάλα ότι δεν θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο, το κτίριο.

Το θέμα σχολίασε και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Είπε ότι «θα ήταν χρυσή ευκαιρία να μπορέσει να γίνει εκεί το εμβολιαστικό κέντρο», αλλά εκτίμησε ότι «πρυτανεύουν διαφορετικά κριτήρια». Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι «θα μπορούσε να λειτουργήσει ένα υποδειγματικό εμβολιαστικό κέντρο» και τη γνώση του, ότι «ο κ. περιφερειάρχης είχε αναλάβει και την πρωτοβουλία να αποκαταστήσει το χώρο».

Το ενδιαφέρον των δηλώσεων του κ. Ελισάφ είπε ότι εκτός από όλα τα υπόλοιπα, θα ήταν ιδεώδης η επιλογή «γιατί δεν θα τελειώσει η ιστορία του εμβολιασμού σε ένα – δύο μήνες αφού θα χρειαστούν επαναληπτικές δόσεις».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back