Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ιωάννινα-Κακαβιά: Τα «τρίμηνα» έγιναν «εβδομάδες»

Εικόνα του άρθρου Ιωάννινα-Κακαβιά: Τα «τρίμηνα» έγιναν «εβδομάδες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/12/2022, 11:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η κυβέρνηση εντάσσει την κατασκευή του δρόμου Ιωάννινα-Κακαβιά στον προεκλογικό της λόγο. Αυτή τη φορά τα «τρίμηνα» που υποσχόταν, για τη δημοπράτηση του έργου, έγιναν «επόμενες εβδομάδες», σε συνέντευξη του υπουργού Υποδομών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, στη Real News.

«Σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έργων ύψους άνω των 13 δισ. ευρώ. Ένα πρόγραμμα πραγματικά τεράστιο για τα οικονομικά μεγέθη της χώρας μας, που όταν το ανακοινώσαμε πρώτη φορά μπορεί σε κάποιους να φάνηκε υπερβολικά φιλόδοξο» και ότι «ξεκινάμε νέα έργα σε όλη τη χώρα. Τις επόμενες εβδομάδες προχωράμε στη δημοπράτηση του Ιωάννινα – Κακαβιά».

Αυτό που προτίμησε ο κ. Καραμανλής να μην πει, είναι ότι η πολιτική ευθύνη για τη δημιουργία ενός «απομειωμένου» δρόμου και όχι τη συνέχεια της Ιόνιας οδού μέχρι τα σύνορα, βαραίνει κυρίως το υπουργείο του και τον ίδιο. Βαραίνει επίσης και την Περιφέρεια Ηπείρου που αποπειράθηκε να αναλάβει το έργο, χωρίς επιτυχία.

Επίσης, ο ίδιος ο κ. Καραμανλής δήλωνε πριν από ένα χρόνο, μαζί με τον πρωθυπουργό, στο φουαγιέ της Περιφέρειας, ότι το έργο θα δημοπρατηθεί μέσα στο 2022…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back