Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ηλιόκαλη-Πλατανιά με «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού

Εικόνα του άρθρου Ηλιόκαλη-Πλατανιά με «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2022, 18:52
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΔΕΥΑΙ περνάει μια μικρή κρίση –για την οποία είναι η ίδια διαχρονικά υπεύθυνη- και προσπαθεί να την εξομαλύνει, καθώς πολλοί καταναλωτές λαμβάνουν «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού.

Η εταιρία είναι υπεύθυνη γιατί για μεγάλα χρονικά διαστήματα δεν γίνονταν καταμετρήσεις σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου και τώρα, από 1η Ιανουαρίου, έχει αναθέσει την καταμέτρηση σε ιδιώτη.

Ο ιδιώτης μετράει… αναδρομικά όμως και έτσι, οι χρεώσεις υπερβαίνουν την πρώτη κλίμακα και αυξάνονται περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Κακή συγκυρία τγια αυξημένους λογαριασμούς νερού 

Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της εταιρίας Άρης Μπαρτζώκας (πάντα από το προσωπικό του, πανεπιστημιακό email), το μέτρο υπολογισμού των χρεώσεων με βάση την πρώτη κλίμακα, ανεξάρτητα από το επίπεδο κατανάλωσης κυβικών, θα επεκταθεί σε Πλατανιά και Ηλιόκαλη (μετά από Πέραμα και Λογγάδες) σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών, όπου θα εντοπιστούν μεγάλες καταναλώσεις, για το τρέχον δίμηνο.

Επίσης, ο κ. Μπαρτζώκας υπενθυμίζει ότι όσοι-ες καταναλωτές-τριες επιθυμούν, μπορούν να κάνουν άτοκο διακανονισμό.

«Ως εκ τούτου, όσοι κάτοικοι διαπιστώσουν ότι στον τρέχοντα λογαριασμό τους εμφανίζονται υπέρογκες καταναλώσεις, μπορούν να περάσουν από τα γραφεία της ΔΕΥΑΙ να υποβάλουν σχετική αίτηση για τη λύση του προβλήματος» αναφέρει ο κ. Μπαρτζώκας. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back