Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τιμολόγια ΔΕΥΑΙ στο Πέραμα με χαμηλή κλίμακα

Εικόνα του άρθρου Τιμολόγια ΔΕΥΑΙ στο Πέραμα με χαμηλή κλίμακα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2022, 15:47
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα, οι καταναλωτές της περιοχής του Περάματος θα χρεωθούν για συσσωρευμένες καταμετρήσεις με την πρώτη κλίμακα χρέωσης και όχι με τη δεύτερη, όπως θα έπρεπε λογιστικά.

Η αιτία είναι ότι, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπαρτζώκα, στην περιοχή του Περάματος έγινε τώρα καταμέτρηση μετά από πολλά χρόνια χωρίς καταμετρήσεις (;) και σύμφωνα με τα στοιχεία του ιδιώτη καταμετρητή, η κατανάλωση ξεπερνάει τα όρια χρέωσης.

«Επειδή έχουν προσέλθει στη ΔΕΥΑΙ αρκετοί καταναλωτές της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την συσσώρευση όλων αυτών των κυβικών, που θα είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθούν λογαριασμοί στους οποίους τα περισσότερα κυβικά θα χρεώνονταν με τη 2η κλίμακα χρέωσης» σύμφωνα με τον κ .Μπαρτζώκα, η διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε για το τρέχον δίμηνο, οι καταναλωτές να χρεωθούν με την πρώτη κλίμακα, για το σύνολο των κυβικών που βρέθηκαν να έχουν καταναλώσει. Επίσης, η ΔΕΥΑΙ θα κάνει και άτοκο διακανονισμό των οφειλών.

Είναι απορίας άξιο γιατί η ΔΕΥΑΙ δεν καταμετρούσε όλα αυτά τα χρόνια τις καταναλώσεις και λογικά, έχανε τα σχετικά έσοδα, αλλά και με ποιον τρόπο καταμετρήθηκαν τώρα, αναδρομικά, οι καταναλώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back