Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Γέφυρα Γότιστας μέσα στον Ιανουάριο

Εικόνα του άρθρου Γέφυρα Γότιστας μέσα στον Ιανουάριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2021, 16:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μέσα στον Ιανουάριο υπολογίζεται να γίνει η παράδοση στην κυκλοφορία της Γέφυρας Αράχθου, στην περιοχή της Γότιστας. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, στην οποία καταγράφονται σημερινές δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ (ο «Τύπος Ιωαννίνων» δεν κλήθηκε πάντως να παραστεί σε αυτές τις δηλώσεις) του περιφερειάρχη Ηπείρου, στο περιθώριο του πρωτοχρονιάτικου μηνύματος.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, ο κ. Καχριμάνης είπε ότι ολοκληρώθηκε η α’ φάση της τοποθέτησής της από το Μηχανικό του Στρατού. «Τώρα πρέπει να κατέβει η στάθμη των νερών, που επηρεάζεται από τη σχεδόν συνεχή λειτουργία του εργοστασίου της ΔΕΗ στις Πηγές Αώου, ώστε να ριχθούν τα τσιμέντα, ενώ ήδη κατασκευάζονται τα δάπεδα από λαμαρίνες. Όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα και μόλις μας αφήσει ο καιρός και ρίξουμε τα τσιμέντα, πιστεύω ότι μέσα στον Ιανουάριο θα παραδώσουμε τη γέφυρα σε κυκλοφορία», είπε.

Ο περιφερειάρχης δεν αναφέρθηκε καθόλου στα γιατί της κατάρρευσης της γέφυρας. Σε αναμονή λοιπόν των εξηγήσεών του στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έχει καταθέσει επερώτηση.

Διαβάστε: Γέφυρα Γότιστας: Το «γιατί» της κατάρρευσης


*Φωτογραφία από το fb του περιφερειάρχη (και όχι από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας)

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back