ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΦοΔΣΑ: «Συκοφαντικές και προσβλητικές οι δηλώσεις του περιφερειάρχη»

Εικόνα του άρθρου ΦοΔΣΑ: «Συκοφαντικές και προσβλητικές οι δηλώσεις του περιφερειάρχη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2022, 18:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H απόφαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) Ηπείρου να διεκδικήσει τις αρμοδιότητες της στη διαχείριση των απορριμμάτων, βάσει και της τελευταίας τροπολογίας, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη, ο οποίος προχώρησε χτες σε προκλητικούς χαρακτηρισμούς.

Ο κ. Καχριμάνης κατηγόρησε τη διοίκηση του ΦοΔΣΑ ότι είναι «μια κλίκα» ενώ… προέτρεψε τα μέλη της διοίκησης «να μην είναι υπάλληλοι κανενός κυκλώματος».

Διαβάστε: Οι Δήμοι αποφάσισαν, ο περιφερειάρχης επιτίθεται

Ο ΦοΔΣΑ, με σημερινή του ανακοίνωση, καταδικάζει «τις συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις του περιφερειάρχη» και δηλώνει ότι «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προσβάλλει την αξιοπρέπεια των αιρετών μελών της».

«Πιστή στις δημοκρατικές αρχές της και στην εφαρμογή των νόμων, δεν θα παρακολουθήσει τον κατήφορο των δηλώσεων του περιφερειάρχη και θα συνεχίσει να λαμβάνει τις αποφάσεις της σεβόμενη την αρχή της πλειοψηφίας των συλλογικών της οργάνων, βασική αρχή της δημοκρατίας. Όλοι κρινόμαστε από τους πολίτες. Η διοίκηση του Φορέα θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό των Ηπειρωτών με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι τους, επιτελώντας υπεύθυνα το έργο το οποίο έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων για τις οποίες οι θεσμοί του ελληνικού κράτους την έχουν καταστήσει υπεύθυνη» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back