ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δημοτική αρχή: «Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη η κα Καλογιάννη»

Εικόνα του άρθρου Δημοτική αρχή: «Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη η κα Καλογιάννη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2022, 17:48
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η δημοτική αρχή απαντάει στην επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη, σχετικά με την κριτική της για το χειρισμό του έργου των led.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή παραθέτει μια σειρά δηλώσεις της κας Καλογιάννη από όταν ήταν αντιπεριφερειάρχης και χειριζόταν την ενότητα χρηματοδοτήσεων για παρόμοια έργα.

Αναφέρει επακριβώς, η δημοτική αρχή «Η επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα 2023 επανήλθε στο έργο αντικατάστασης του οδοφωτισμού και θεωρώντας εαυτόν (sic) τεχνοκράτη παρέθεσε στοιχεία που μόνον η ίδια γνωρίζει πως προκύπτουν και προχώρησε σε νουθεσίες προς τη δημοτική αρχή».

Προσθέτει ότι «εμπιστεύτηκε πλήρως το μοντέλο που η κ. Καλογιάννη ως αντιπεριφερειάρχης διαφήμιζε», καθώς και την Περιφέρεια Ηπείρου για την εκπόνηση της μελέτης και τη διενέργεια του διαγωνισμού.

«Η κ. Καλογιάννη πιθανόν έχει στο αρχείο της τις επιστολές που είχε απευθύνει ως αντιπεριφερειάρχης σε Δήμους της Ηπείρου με τις οποίες ανέλυε τα πλεονεκτήματα του προγράμματος ELENA και τα οφέλη από την αντικατάσταση του οδοφωτισμού» αναφέρει η δημοτική αρχή και λέει ότι, ουσιαστικά αυτό που άλλαξε είναι ότι δεν είναι πια αντιπεριφερειάρχης η κα Καλγογιάννη.

«Η κ. Καλογιάννη λοιπόν επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα 2023 ας κοιτάξει στον καθρέφτη την κ. Καλογιάννη πρώην αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου» καταλήγει.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back