ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το «Χωριό του Άι Βασίλη» ετοιμάζεται

Εικόνα του άρθρου Το «Χωριό του Άι Βασίλη» ετοιμάζεται
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/11/2018, 12:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για την… πρεμιέρα του στις 7 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, ετοιμάζεται το «Χωριό του Άι Βασίλη» στον λόφο του Φρόντζου. Για την είσοδο στο χωριό, έχει καθοριστεί από τους διοργανωτές το αντίτιμο του 1 ευρώ, από το οποίο το 1/3 θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και ένα ακόμη 1/3 στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Στο χωριό, εκτός από τα ξύλινα σπιτάκια, θα υπάρχουν πολλά και διάφορα: το δενδρόσπιτο του Άη Βασίλη, οι στάβλοι με τα ελάφια, άλογα για βόλτες, το καλλικαντζαρόσπιτο (για δημιουργική απασχόληση των παιδιών με αφήγηση χριστουγεννιάτικων ιστοριών, παιχνιδιών μουσικής και face painting) και βέβαια συναυλίες.

Οι συναυλίες θα γίνουν σε ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου. Συναυλίες θα δώσουν: BO, Κώστας Μαρτάκης, Χρύσπα, Master Tempo, Κωνσταντίνος Νάζης, Natasha Kay, Xanazoo, Λάχανα και Χάχανα, Jimko και Πουρνάρας. Παράλληλα, θα δοθούν αρκετές χορευτικές παραστάσεις από σχολές χορού και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης.

Για την ημέρα των εγκαινίων, ετοιμάζεται μια παρέλαση με μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες ντυμένους Άι Βασίληδες, με μουσικές και χορούς. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την κεντρική πλατεία και θα καταλήξει στο «Χωριό του Αι Βασίλη». Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην παρέλαση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του facebook: Εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Αϊ Βασίλη» στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/UjEHUEcfWYIE3AJY2H συμμετοχή είναι δωρεάν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back