Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Την Παρασκευή ο σκελετός λύνεται…»

Εικόνα του άρθρου «Την Παρασκευή ο σκελετός λύνεται…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/11/2021, 19:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η πρώτη… πραγματική κίνηση για να πάρουν τα Ιωάννινα το κλειστό ξιφασκίας που επί του παρόντος, βρίσκεται στο Ελληνικό, στην Αθήνα, λαμβάνει χώρα σήμερα, 16/11/21. Είναι η προγραμματική σύμβαση που υπογράφει η Περιφέρεια Ηπείρου με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ). Για το σκοπό αυτό βρίσκονται στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης και ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, που θα έχουν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Είναι μια πρώτη εξέλιξη μετά από δύο χρόνια «ήξεις αφήξεις» που περιλάμβαναν αρκετό… Άδωνη Γεωργιάδη. Η πρώτη επίσημη πράξη στο κεφάλαιο πάντως, δεν περιλαμβάνει τον λαλίστατο κατά τα άλλα υπουργό Ανάπτυξης…

Ο κ. Καχριμάνης δεν κρατήθηκε και έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, λέγοντας ότι «την Παρασκευή το κλειστό λύνεται για να έρθει στα Γιάννενα».

Τα διοικητικά ερωτήματα παραμένουν, όπως για παράδειγμα, αν η Περιφέρεια Ηπείρου υπογράφει μια προγραμματική σύμβαση έχοντας πάρει σχετικές αποφάσεις στα όργανά της. Για άλλη μια φορά ο κ. Καχριμάνης κάνει ανακοινώσεις όχι διά της επίσημης οδού αλλά μέσω του fb, αφενός μεν κάνοντας προσωπική πολιτική, και αφετέρου προκαλώντας και πάλι πολλά ερωτήματα για τη μεταφορά εγκαταστάσεων στα Γιάννενα, τους όρους κ.λπ. καθώς και προλαβαίνοντας τους επίσημους φορείς, από το υπουργείο μέχρι την Περιφέρεια...

Το προκάτ κλειστό θα στοιχίσει γι αρχή περίπου 2 εκατ. ευρώ. Όλα συντείνουν ότι θα εγκατασταθεί στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, στην Ανατολή, με διαφορετική διάταξη από αυτή με την οποία είναι τώρα ανεπτυγμένο στο Ελληνικό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3