Oikonomou pisoi
ΕΛΛΑΔΑ

Τα μηνύματα για την 25η Μαρτίου

Εικόνα του άρθρου Τα μηνύματα για την 25η Μαρτίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/03/2020, 14:41
ΕΛΛΑΔΑ

Η φετινή επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι αρκετά διαφορετική και περίεργη, σε σχέση με τα συνηθισμένα. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, προσαρμόζει τις ανακοινώσεις του στο κλίμα επικαιρότητας:

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου


Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης:


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας


Η βουλευτής της ΝΔ Μαρία Κεφάλα:


Ο περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης:

«Στη θέση των ηρώων του ΄21, βρίσκονται σήμερα οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων, οι εργαζόμενοι στην εφοδιαστική αλυσίδα, στα φαρμακεία, στην καθαριότητα, στις μεταφορές, στα σώματα ασφαλείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τους σεβόμαστε, τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε.

Την περίοδο που διανύουμε πρέπει να αντλήσουμε δύναμη και από τον σημερινό εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου: «Ευαγγελίζου γη χαρά μεγάλη..», είναι το χαρμόσυνο μήνυμα αισιοδοξίας και πίστης που δεν πρέπει να μας εγκαταλείπουν».


O δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ:


Ο Δήμος Κόνιτσας:

«Το παράδειγμα και η θυσία των Αγωνιστών του 1821, ας αποτελεί φάρο φωτεινό στη ζωή μας, ώστε να μας καθοδηγεί και να μας εμψυχώνει. Με πνεύμα συλλογικότητας και αλληλεγγύης να σταθούμε στο ύψος μας, να δώσουμε ο καθένας τη δική του μάχη, για να οδηγηθούμε σε ανάταση της τοπικής κοινωνίας μας και ευρύτερα της Ελλάδας μας.  Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back