Λυκ πίσω

Συνεδριάζει η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο

Εικόνα του άρθρου Συνεδριάζει η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/06/2022, 17:53

H Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο κάνει τη γενική της συνέλευση την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 19.00, στη Στοά Σάρκα (2ος όροφος).

«Ο πληθυσμός της Ηπείρου συνεχίζει να συρρικνώνεται και να γηράσκει και το κύμα μετανάστευσης για εργασία – ιδιαίτερα της νεολαίας – παραμένει ισχυρό. Τα χωριά του νομού στην ουσία έχουν ερημώσει ενώ η διαδικασία ερήμωσης φαίνεται και στα μεγάλα κεφαλοχώρια Κόνιτσα, Καλπάκι, Παραμυθιά, Φιλιάτες, που δεν ξεφεύγουν από τον κίνδυνο αυτό.  Το μεγαλύτερο  μέρος του πλούτου που παράγεται στην περιοχή μπαίνει στις τσέπες πολυεθνικών πολυκλαδικών ομίλων και ‘διακοσίων οικογενειών’ που στηρίζουν την περιφερειακή αρχή Καχριμάνη της ΝΔ» αναφέρει η ΑΡΠΗ και συμπληρώνει:

«Απέναντι στα σχέδια και τις επιδιώξεις των καπιταλιστών και των πολιτικών εκπροσώπων τους δημιουργούμε ένα ενωτικό μέτωπο συσπείρωσης και αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, ένα αντικαπιταλιστικό μέτωπο διεκδίκησης των δικαιωμάτων  μας στη ζωή και ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας με την κοινωνικοποίηση του παραγόμενου πλούτου προς όφελος των εργαζομένων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3