Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Στην Ηγουμενίτσα… στέλνουν ακόμα πρόστιμα

Εικόνα του άρθρου Στην Ηγουμενίτσα… στέλνουν ακόμα πρόστιμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/11/2020, 10:39
ΗΠΕΙΡΟΣ

Δύο μέρες μετά την πορεία της 17ης Νοεμβρίου, στη Θεσπρωτία η αστυνομία καλεί πολίτες, είτε συμμετείχαν, είτε δεν συμμετείχαν στην πορεία, να… παραλάβουν τα πρόστιμα 300 ευρώ από την αστυνομική διεύθυνση.

Το περιστατικό «προστίθεται» σε ανάλογα με αυτά των Ιωαννίνων, όπου συνδικαλιστές προσάχθηκαν την επόμενη μέρα της επετείου, 18 Νοεμβρίου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας στην καταγγελία της αναφέρει ότι η τακτική της αστυνομίας επιβεβαιώνει «το προσχηματικό ενδιαφέρον του κράτους και των κατασταλτικών μηχανισμών του για την υγεία των πολιτών, την προσπάθεια προληπτικής καταστολής των πολιτών μπροστά στη διογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια για την κυβερνητική πολιτική σε υγεία, παιδεία, οικονομία που καταβαραθρώνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα το βιοτικό μας επίπεδο, τη ραγδαία αυξανόμενη διολίσθηση του κρατικού μηχανισμού σε χουντικής έμπνευσης μεθόδους ενάντια στον εχθρό λαό».

Καταγγέλλει τις κυβερνητικές τακτικές και ζητάει διαγραφή όλων των προστίμων. Υπενθυμίζεται ότι τη μέρα της κινητοποίησης, έγιναν προσαγωγές και στην Ηγουμενίτσα

ΣΧΟΛΙΑ
Γιώργος
Ο κ Τσίπρας δήλωσε ότι θα το πληρώσει ο ίδιος της κυρίας στο Πολυτεχνείο .Η Ανταρσία τίποτα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back