Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προσαγωγές συνδικαλιστών και στις 18 Νοεμβρίου

Εικόνα του άρθρου Προσαγωγές συνδικαλιστών και στις 18 Νοεμβρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/11/2020, 10:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καταγγέλλει ότι οι προσαγωγές «υπόπτων» συνεχίστηκαν και στις 18 του μήνα από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι απόγευμα Τετάρτης στα Γιάννενα η αστυνομία προσήγαγε μέλος της διοίκησης του συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού ν. Ιωαννίνων και εκλεγμένου αντιπρόσωπου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Αναφέρει μάλιστα ότι παρόλο που ο συγκεκριμένος συνδικαλιστής έδειξε ταυτότητα και μήνυμα μετακίνησης, τον προσήγαγαν για «περαιτέρω εξακρίβωση στοιχείων».

Το ΕΚΙ καταγγέλλει ότι η αστυνομία είπε στον συνδικαλιστή ότι τον είχε «στοχοποιήσει» από την προηγούμενη μέρα και τη συγκέντρωση και «τον απείλησαν ότι ξέρουν τα στοιχεία του και μπορούν να τον βρουν όποτε θέλουν». Τέτοιου τύπου εξακριβώσεις έγιναν και σε άλλους συνδικαλιστές.

« Δεν μας φοβίζουν, οι απαγορεύσεις και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης. Κάθε προσπάθεια εκφοβισμού, τρομοκράτησης, αυταρχισμού θα πέφτει στο κενό. 26 Νοέμβρη απεργούμε. Οι εργάτες δίνουμε  οργανωμένη απάντηση. Υπερασπιζόμαστε την υγεία,  τη δουλειά , τα δικαιώματα» αναφέρει το ΕΚΙ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back