ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ριζόπουλος προς Καχριμάνη: «Καιρός να απολαύσετε τα εγγόνια σας»

Εικόνα του άρθρου Ριζόπουλος προς Καχριμάνη: «Καιρός να απολαύσετε τα εγγόνια σας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2022, 15:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη… συμβουλή να αποσυρθεί από την πολιτική και να απολαύσει τα εγγόνια του (ή να παίξει γκολφ, όπως κάνουν στις ΗΠΑ) δίνει στον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος.

Η παρέμβαση αυτή του κ. Ριζόπουλου γίνεται με αφορμή την κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή από το υπουργείο Ανάπτυξης σύμφωνα με την οποία η διαχείριση των απορριμμάτων, και της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, «φεύγει» από την Περιφέρεια Ηπείρου και πάει στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ηπείρου.

Ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «άδειασμα» της κυβέρνησης στον κ. Καχριμάνη. Κατηγορεί εκ νέου τον περιφερειάρχη για «πολιτικό εγωισμό που όξυνε συνεχώς τις σχέσεις με τους Δήμους μέχρι που η κυβέρνηση η οποία τον επέλεξε αποφάσισε να τον ‘αδειάσει’ διασώζοντας τους Ηπειρώτες από το αδιέξοδο». Παράλληλα προτρέπει τον κ. Καχριμάνη να σταματήσει να συμπεριφέρεται με εμμονή και σε άλλα δύο ζητήματα: το πάρκο υψηλής τεχνολογίας και έρευνας και το πρώην κλειστό γήπεδο ξιφασκίας.

Τέλος, ο κ. Ριζόπουλος, παραμένοντας στο «μέτωπο» των σκουπιδιών, υπενθυμίζει εμμέσως πλην σαφώς και τις ευθύνες των δημάρχων που ήταν «υποστηρικτές του αντιΦΟΔΣΑ», όπως τους χαρακτηρίζει: τον κ. Ελισάφ, τον κ. Πλιάκο, τον κ. Έξαρχο, τον κ. Σουκουβέλο, τον κ. Τζαφέα, τον κ. Καψάλη και τον κ. Γεωργάκο. Σε αυτούς δίνει μια άλλη… συμβουλή: «Να κόψουν το φλας αλλιώς. Είναι η εποχή του ‘σώζων εαυτόν σωθήτω».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back