ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ριζόπουλος: Ένα… spoiler για τα διόδια

Εικόνα του άρθρου Ριζόπουλος: Ένα… spoiler για τα διόδια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2022, 14:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι Ορίζοντες Ηπείρου με ανακοίνωσή τους, προετοιμάζουν ότι ο επικεφαλής της παράταξης Σπύρος Ριζόπουλος θα ανοίξει θέμα των εξαιρέσεων από το αντίτιμο στα διόδια, στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο.

Ο κ. Ριζόπουλος έστειλε επιστολή στις παρατάξεις, στην οποία ζητάει από τον κ. Καχριμάνη να εξηγήσει γιατί δεν έχει ακόμα εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ που αναιρεί την απόφαση του πρώην υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, για την «εξαίρεση διοδίων».

Πρόκειται για το… «πλην Μετσόβου, για το οποίο το ΣτΕ έκρινε ότι κακώς αποφασίστηκε τμηματικά και δεν ορίστηκε με ενιαίο τρόπο η εξαίρεση για τους κατοίκους του νομού Ιωαννίνων.

Ερωτά μεταξύ άλλων στην επιστολή, γιατί δεν έχει εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, γιατί ο περιφερειάρχης δεν έχει πιέσει την Εγνατία να εφαρμόσει την απόφαση και γιατί, όπως αναφέρει ο κ. Ριζόπουλος, «δεν επιβάλλετε το πλαίσιο ισότητας που απαιτείται στα διόδια, ενώ στην τότε ανακοίνωσή σας, στηλιτεύεται τους πλην Μετσόβου Ηπειρώτες ότι τάχα αδικούν τους Μετσοβίτες, δημιουργώντας ένα κλίμα ιδιότυπου ρατσισμού».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back