Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ψυχιατρική Κλινική-ΚΕΘΕΑ: ένα πρωτόκολλο συνεργασίας

Εικόνα του άρθρου Ψυχιατρική Κλινική-ΚΕΘΕΑ: ένα πρωτόκολλο συνεργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2022, 00:41
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

To KEΘΕΑ Ήπειρος, με ανακοίνωσή του, κάνει γνωστό ένα πρωτόκολλο συνεργασίας με την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας αφορά τη διασύνδεση και την ανταλλαγή κλινικών πληροφοριών (με τήρηση εμπιστευτικότητας). Όπως εξηγείται, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας της Ψυχιατρικής Κλινικής θα παρέχει ψυχιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική αγωγή σε όσα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος του ΚΕΘΕΑ τη χρειάζονται. Σημειωτέον ότι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας είναι δημόσια υπηρεσία.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, οι δύο φορείς θα συνεργαστούν για τη διοργάνωση επιστημονικών δράσεων όπως και για την από κοινού διαμόρφωση προγραμμάτων κατάρτισης. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι τα προγράμματα κατάρτισης θα αξιοποιήσουν τα υπάρχοντα εργαστήρια που διαθέτει η δομή «Κέντρο Προεπαγγελματικής Κατάρτισης» της Ψυχιατρικής Κλινικής.

«Γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη δικτύωση και την συνεργασία μεταξύ των φορέων, θεωρούμε πολύ σημαντική τη συνεργασία αυτή, που σκοπό έχει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την απεξάρτηση με στόχο τον άνθρωπο», αναφέρει το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος. .

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back