ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Προστατεύουμε το μελλοντικό πρόεδρο»

Εικόνα του άρθρου «Προστατεύουμε το μελλοντικό πρόεδρο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2019, 22:56
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ενότητα Πολιτών απάντησε με ανακοίνωσή της στη μεταμεσονύχτια ανακοίνωση του επερχόμενου προέδρου της ΔΕΥΑΙ Άρη Μπαρτζώκα και της παράταξης «Γιάννενα Τώρα» που συμμετέχει στη δημοτική αρχή.

Η παράταξη του Θωμά Μπέγκα σημειώνει ότι ο διαγωνισμός για την απομάκρυνση της λυματολάσπης από τον τριτοβάθμιο βιολογικό καθαρισμό, «κληρονομιά από προηγούμενες δημοτικές περιόδους», έγινε καθόλα νόμιμα με ευθύνη των υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΙ και το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να κατακυρώσει το αποτέλεσμα.

Η παράταξη «σηκώνει το γάντι» της ελαφράς ειρωνείας που πέταξε ο κ. Μπαρτζώκας και αναφέρει: «Ακριβώς επειδή διαθέτουμε εκτός από νομιμότητα και ηθική, με την ολοκλήρωση του εν λόγω διαγωνισμού δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα, προστατεύοντας τον μελλοντικό πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ και το νέο διοικητικό συμβούλιο από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και τους εισαγγελείς».

Τέλος, σημειώνει ότι «η πολιτική όσο και η ποινική ευθύνη για ό,τι μπορεί να συμβεί στο ευαίσθητο περιβαλλοντικό σύστημα του βιολογικού καθαρισμού Ιωαννίνων εξακολουθούν να βαραίνουν το σημερινό διοικητικό συμβούλιο».¨

Δίνει ραντεβού στην «αίθουσα του κυρίαρχου πολιτικού οργάνου του Δήμου, του δημοτικού συμβουλίου» και εύχεται… βίον ανθόσπαρτο στον κ. Μπαρτζώκα και στη σύζυγό του.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back