ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Άρης Μπαρτζώκας: «Πολιτικά ανήθικο»

Εικόνα του άρθρου Άρης Μπαρτζώκας: «Πολιτικά ανήθικο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2019, 13:04
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λίγες ώρες μετά τη δημόσια αμφισβήτηση της νομιμότητας του ορισμού του Άρη Μπαρτζώκα στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΙ από τον απερχόμενο αντιπρόεδρο Μάκη Χρυσοστόμου (διαβάστε εδώ), ο κ. Μπαρτζώκας πέρασε στην αντεπίθεση.

Σήμερα τα ξημερώματα, απέστειλε ανακοίνωση στην οποία θέτει το ζήτημα του νόμιμου και ηθικού για τον τρόπο που κινείται η απερχόμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΙ.

Η παράταξη του κ. Μπαρτζώκα «Γιάννενα Τώρα» θέτει καταρχάς ζήτημα ηθικής για το γεγονός ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ συνεδρίασε την ημέρα ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, στις 30 Αυγούστου. Μάλιστα, εκείνη η συνεδρίαση περιελάμβανε σοβαρά ζητήματα, όπως η εθελούσια έξοδος στελεχών της επιχείρησης. «Πρόκειται για πολύ σοβαρά θέματα τα οποία δεσμεύουν το επόμενο Δ.Σ., όπως η εθελούσια έξοδος στελεχών της - χωρίς μάλιστα την απαραίτητη διαπραγμάτευση - πολλά εκ των οποίων μπορεί να είναι απολύτως απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της, είναι επίσης αμφίβολο αν είναι ηθικό» τονίζεται στην ανακοίνωση. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, η τακτική αυτή συνεχίστηκε. Παρά την υπόσχεση του κ. Χρυσοστόμου ότι στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθούν δευτερεύοντα, επείγοντα θέματα, όπως αναφέρει, «την επόμενη μέρα άρχισε να κυκλοφορεί ημερήσια διάταξη με θέμα την αποκομιδή της λυματολάσπης», κάτι που ο κ. Μπαρτζώκας χαρακτηρίζει «πολιτικά ανήθικο».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back