Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Συνάντηση εν αγνοία της διοίκησης»

Εικόνα του άρθρου «Συνάντηση εν αγνοία της διοίκησης»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/06/2020, 17:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει τη συνδικαλιστική παράταξη «Ενωμένοι εργαζόμενοι», τον επικεφαλής της Δ. Καραγεωργόπουλο, το οποίο αποκαλεί «εργοδότη συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ» και του μέλους της παράταξης Τάσο Γκάρτζιο, με αφορμή τη συνάντηση που είχαν με το δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ, για το θέμα των σχολικών τροχονόμων.

Εν συντομία, το πρόβλημα με τις πληρωμές των σχολικών τροχονόμων, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Το Εργατικό Κέντρο καταγγέλλει τους «Ενωμένους εργαζόμενους», με αφορμή ανακοίνωσή της για συνάντηση με το δήμαρχο. Η ανακοίνωση βρίσκεται εδώ.

Το ΕΚΙ αναφέρει ότι η ανακοίνωση «παραπλανητικά παρουσιάζει τη Διοίκηση του ΕΚΙ να συμμετέχει σε αντιπροσωπεία με το Δήμαρχο Ιωαννιτών για τα προβλήματα των Σχολικών Τροχονόμων της πόλης».

Ωστόσο, ο κ. Γκάρτζιος είναι μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου. Η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει «μέλη της διοίκησης», ενώ στην ουσία το μέλος είναι ένα, ο κ. Γκάρτζιος, ο οποίος φωτογραφήθηκε με το δήμαρχο κ. Ελισάφ και τον κ. Καραγεωργόπουλο.

Το Εργατικό Κέντρο, στο οποίο πλειοψηφία είναι το ΠΑΜΕ, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η συνάντηση «έγινε εν αγνοία του ΕΚΙ και χωρίς την παρουσία των Σχολικών Τροχονόμων. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά».

Ο πρόεδρος του ΕΚΙ Νίκος Έξαρχος είχε συναντηθεί προ ημερών με το δήμαρχο και με αντιπροσωπεία των σχολικών τροχονόμων, κατά την κινητοποίησή τους μπροστά στο δημαρχείο.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων αναφέρει ότι «δεν θα συμμετείχε ποτέ στον αγώνα της φωτογραφίας με εργοδότες - «συνδικαλιστές» που φέρουν την μάσκα του «εργαζόμενου» όταν δεν ασκούν τα καθήκοντα τους ως διευθύνοντες σύμβουλοι επιχειρήσεων, με μοναδικό στόχο το μάζεμα κουκιών στη ΓΣΕΕ».

Δεν αφήνει εκτός κριτικής και τον κ. Ελισάφ: «Ο δήμαρχος των ιδιωτικοποιήσεων, της πόλης με τα υψηλότερα ανταποδοτικά τέλη, των απλήρωτων σχολικών τροχονόμων, γνήσιος εκφραστής των μεγαλοεπιχειρηματιών, υποδέχτηκε τον γνήσιο εκφραστή της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ , Δ. Καραγεωργόπουλο», αναφέρει.

Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα, ξέρουν χρόνια τώρα ποιος βρίσκεται ανυποχώρητα, αταλάντευτα δίπλα τους, και ποιος πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς τη συμμετοχή τους, παζαρεύει τα δικαιώματα τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3