Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Προκλητικός ο γ.γ. του Δήμου Ιωαννιτών»

Εικόνα του άρθρου «Προκλητικός ο γ.γ. του Δήμου Ιωαννιτών»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2022, 17:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τον γενικό γραμματέα του Δήμου Ιωαννιτών συναντήθηκαν οι σχολικές καθαρίστριες, μιας και ο δήμαρχος ήταν απασχολημένος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα.

«Η απάντηση του Γενικού Γραμματέα ήταν προκλητική, καθώς το μόνο που βρήκε να πει είναι ότι στο πρόβλημα της υποχρηματοδότησης του δήμου η λύση είναι να αυξήσει τα ήδη πανάκριβα δημοτικά τέλη για να καλύψει τις υπερβολικές, όπως χαρακτήρισε απαιτήσεις των καθαριστριών για επαναπρόσληψή τους, δηλαδή για καθαρά σχολεία» αναφέρουν.

Σημειώνουν επίσης ότι «αρνήθηκε κάθε στήριξη του αγώνα τους αφού χαρακτήρισε αδύνατη τη μίσθωση λεωφορείου για τη μετακίνηση των καθαριστριών στην Αθήνα για να παρέμβουν και στο αντίστοιχο υπουργείο».

Καταγγέλλουν επίσης ως «προκλητική» τη στάση της δημοτικής αρχής να προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο για τα τέλη Αυγούστου, «παρά την απαίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για άμεση σύγκλησή του, ώστε να συζητηθεί το θέμα των καθαριστριών, την οποία προσυπογράφουν και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι των υπολοίπων παρατάξεων». Σημειωτέον ότι από την τελευταία συνεδρίαση είχε ανακοινωθεί ότι η επόμενη, θα γινόταν τέλη Αυγούστου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back