Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πίτα και αισιοδοξία στη ΒΙΠΕ

Εικόνα του άρθρου Πίτα και αισιοδοξία στη ΒΙΠΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2019, 21:51
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με την αισιοδοξία ότι το 2019 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για τις επιχείρησης, έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ιωαννίνων (Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι.).

«Είμαστε εδώ 141 ενεργές επιχειρήσεις, που τα τελευταία χρόνια δώσαμε έναν τιτάνιο αγώνα να επιβιώσουμε και να αναπτυχθούμε. Θέλω να πιστεύω ότι τελειώνουν τα πέτρινα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συνδέσμου Λευτέρης Αραμπατζής.

Ο κ. Αραμπατζής τόνισε ακόμα ότι «πρέπει να υπάρξουν πολιτική συναίνεση και σταθερότητα, ώστε, σε συνδυασμό με μια υγιή επιχειρηματικότητα, να υπάρξει ευημερία», αλλά και ρευστότητα.

Ζήτησε ανταποδοτικότητα στα χρήματα που καταβάλουν οι επιχειρήσεις στην ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ ως «κοινόχρηστα» ή ως τέλη στον Δήμο Ζίτσας.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος που υπερθεμάτισε, χαρακτηρίζοντας «ήρωες όσους επενδύουν και προσπαθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο». Είπε επίσης ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια για να φτάσει η Ιόνια οδός μέχρι και τη ΒΙΠΕ.

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης κάλεσε τους επιχειρηματίες να συμμετέχουν πιο ενεργά στις δράσεις εξωστρέφειας του Επιμελητηρίου

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε η τοπική υπεύθυνη της ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ Α.Ε. Ντίνα Τσιότα, λέγοντας πως ο Σ.Ε.ΒΙ.Π.Ι. βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ θετική εμφανίστηκε στο αίτημα ενός διαλόγου πάνω σε θέματα συνεργειών και ανταποδοτικότητας




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back