ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Το ΠΕΑΚΙ κέρδισε το στοίχημα»

Εικόνα του άρθρου «Το ΠΕΑΚΙ κέρδισε το στοίχημα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/06/2019, 00:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην καινούργια συνεδριακή αίθουσα του Πανηπειρωτικού στην Ανατολή, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ απολόγισε την πιο πρόσφατη θητεία της, όπως συνηθίζει να το κάνει τα τελευταία 4 χρόνια. «Πριν από 4 περίπου χρόνια, ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων ήταν σχεδόν άγνωστος στους πολίτες. Οι περισσότεροι-ες θεωρούσαν στην καλύτερη περίπτωση ότι οι ‘Ζωσιμάδες’ και το Πανηπειρωτικό ήταν ιδιοκτησία του ΠΑΣ Γιάννινα» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Στην παρουσίαση μίλησαν ο πρόεδρος Βαγγέλης Παλατζίδης, ο ταμίας Βλάσης Παπαχρήστος που έκανε και την παρουσίαση των οικονομικών, αλλά και οι Σπύρος Ντάνης, Χαρά Δούκα για τις εγκαταστάσεις ευθύνης τους.

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία, το ΠΕΑΚΙ κατάφερε να αποπληρώσει χρέη μεγαλύτερα από 0,5 εκατ. ευρώ και να εντάξει στο ΕΣΠΑ έργο προύπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, να κάνει παρεμβάσεις κόστους 2 εκατ. ευρώ σε όλο το εύρος των εγκαταστάσεων και σήμερα, να έχει ρευστά διαθέσιμα 340.000 ευρώ.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δύο μεγάλες φετινές διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων.

«Το ΠΕΑΚΙ κέρδισε το στοίχημα και είναι σε θέση να αισιοδοξεί για την επόμενη διετία. Με οικονομικές δυνατότητες που πλέον επιτρέπουν σχέδια ακόμα και για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις σε Πανηπειρωτικό και Λιμνοπούλα, για αθλήματα που σήμερα δεν καλύπτονται» καταλήγει η ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back