ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κολυμβητήριο από αύριο, με νέους όρους

Εικόνα του άρθρου Κολυμβητήριο από αύριο, με νέους όρους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/10/2017, 00:37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοίγει αύριο Τετάρτη, η μικρή, σε πρώτη φάση, πισίνα, του κολυμβητηρίου της Λιμνοπούλας, με αρκετές αλλαγές να ισχύουν φέτος. Καταρχάς, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, το κολυμβητήριο θα έχει ώρες όλες τις μέρες (Δευτέρα-Σάββατο) για τους μεμονωμένους κολυμβητές και υπόσχεται ότι σε λίγο καιρό θα ανοίγει γι αυτούς και τις πρωινές ώρες.

Η καθυστέρηση στο άνοιγμα του κολυμβητηρίου σημειώθηκε λόγω της συντήρησης και εγκατάστασης νέου συστήματος χλωρίωσης της πισίνας. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη. Δεν έλειψαν και τα παράπονα από συλλόγους και γονείς, ωστόσο φαίνεται ότι το αυριανό άνοιγμα και η υπόσχεση για άνοιγμα και της μεγάλης πισίνας σε λίγες μέρες, αναμένεται να «κατευνάσει τα πάθη».

Η σημαντικότερη ίσως αλλαγή, είναι το σύστημα χρέωσης. « Διαχωρίζεται η χρήση της εγκατάστασης από τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα σωματεία (εκμάθηση, προπόνηση κ.λπ.). Μέχρι σήμερα οι γονείς κατέβαλαν μηνιαίως στα σωματεία περίπου 40 ευρώ . Από φέτος καθορίζεται το τέλος χρήσης της εγκατάστασης για τους αθλητές των σωματείων στα 5 ευρώ μηνιαίως (το οποίο θα καταβάλλεται στο ΠΕΑΚΙ) με τα υπόλοιπα 35 ευρώ να καταβάλλονται απευθείας στα σωματεία (Υπάρχει δυνατότητα και ετήσιας εκπτωτικής κάρτας 45 ευρώ για το ΠΕΑΚΙ)» αναφέρει η διοίκηση.

Έτσι, τονίζει  ότι θα μπορέσει να καθορίσει μηδενικό τέλος χρήσης για παιδιά των οποίων οι γονείς ς είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) καθώς και για τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες.

Τι ισχύει φέτος:

Το κοινό θα πρέπει να προχωρήσει σε έκδοση Δελτίου Εισόδου-Κάρτας Αθλητή

Απαραίτητα δικαιολογητικά :

  • Ιατρική γνωμάτευση από ειδικό παθολόγο ή καρδιολόγο, ότι είναι υγιής και ικανός για άθληση και ότι δεν πάσχει από δερματικό νόσημα.
  • Φωτογραφία.
  • Φ/Α ταυτότητας ή διαβατηρίου και για αλλοδαπούς Φ/Α πράσινης κάρτας.
  • ΑΜΚΑ

Εκδόσεις καρτών θα γίνονται τόσο στο κολυμβητήριο (Δευτέρα-Παρασκευή: ώρες 14:30-22:30) όσο και στα γραφεία της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ (Φώτου Τζαβέλλα 18-Ζωσιμάδες) (Δευτέρα-Παρασκευή: ώρες 9:30-14:30)

Πληροφορίες στο 2651027673 και 2651025008

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το κοινό και οι τιμές για φέτος.

Ώρες κοινού ΠΕΑΚΙ:

  • Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή: 12:00-16:00 και 18:00- 20:45
  • Τρίτη-Πέμπτη: 12:00-16:00 και 18:-22:30
  • Σάββατο: 10:00-14:00

Στις ώρες κοινού υπάρχει επιβλέπων υπεύθυνος ναυαγοσώστης από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.

Συνεχίζεται η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο κολυμβητήριο για τους ανέργους, ΑμεΑ και κληρωτούς στρατιώτες.

Για το απλό κολυμβητικό κοινό οι τιμές καθορίζονται σε 3 ευρώ ανά χρήση και επιπλέον μηνιαία εκπτωτική κάρτα 25 ευρώ, εξαμηνιαία 120 ευρώ και ετήσια 180 ευρώ.

Για φοιτητές, μαθητές, πολύτεκνους 2 ευρώ ανά χρήση και επιπλέον μηνιαία εκπτωτική κάρτα 20 ευρώ, εξαμηνιαία 100 ευρώ και ετήσια 150 ευρώ.

Επέκταση της κολυμβητικής περιόδου το καλοκαίρι καθώς και των ελεύθερων ωρών το πρωί δεν θα επιβαρύνει τις εκπτωτικές κάρτες.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back