Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παράπονα για την «πολιτιστική διαδρομή στα αρχαία θέατρα»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/11/2018, 22:41
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη έναρξη της «πολιτιστικής διαδρομής στα αρχαία θέατρα της Ηπείρου», το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έρχεται να διαμαρτυρηθεί ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για την ενεργοποίηση των γιαννιώτικων επιχειρήσεων όπως ούτε για τις υποχρεώσεις και τα οφέλη.

Κι όλα αυτά, όπως αναφέρει, παρόλο που στο Συμβούλιο Φορέων της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου (ένα πρότζεκτ που το Επιμελητήριο χαρακτηρίζει «μεγαλεπήβολο») ο εκπρόσωπός του (σ.σ. δεν αναφέρει ποιος είναι) έχει ζητήσει επανειλημμένως ενημέρωση από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι τα Επιμελητήρια Θεσπρωτίας και Πρέβεζας έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες ενεργοποίησης των επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «τοπικού συμφώνου» για την υποστήριξη της διαδρομής. «Ακόμα και αν ο νομός Ιωαννίνων με τις επιχειρήσεις του, έπεται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, παίρνοντας σειρά από τους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας, οφείλει το Επιμελητήριο Ιωαννίνων να το γνωρίζει. Αυτό προφανώς, θα βοηθήσει και το ίδιο το πρόγραμμα, διευρύνοντας το πεδίο της κοινωνικής του αναγνώρισης και αποδοχής» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος του γιαννιώτικου Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back