ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ορίζοντες Ηπείρου: «Πουλήστε τα παλιοσίδερα κ. Καχριμάνη»

Εικόνα του άρθρου Ορίζοντες Ηπείρου: «Πουλήστε τα παλιοσίδερα κ. Καχριμάνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/06/2022, 14:27
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την πρόταση να προχωρήσει η περιφερειακή αρχή Ηπείρου στην πώληση σκελετού του πρώην κλειστού γηπέδου ξιφασκίας καταθέτει η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπ. Ριζόπουλου. Ο κ. Ριζόπουλος, στην ανακοίνωσή του, μάλιστα… προτρέπει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πει στον Αλέκο Καχριμάνη πως «ήρθε η ώρα να μαζευτεί».

Καταρχάς, η παράταξη του κ. Ριζόπουλου ξεκαθαρίζει ότι «αρνείται να συμμετέχει στο ‘πανηγύρι’ ανακοινώσεων που έχει στηθεί γύρω από το κλειστό της ξιφασκίας», εννοώντας τις ανακοινώσεις μεταξύ περιφερειακής αρχής και «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την πρόταση περί πώλησης του σκελετού, η παράταξη έρχεται να τη συνδέσει με την πρότασή της για το επισιτιστικό πρόγραμμα που έχει καταθέσει, με την έννοια ότι θα υπάρξει ρευστότητα. Παράλληλα, εκτιμά ότι το κόστος για την υλοποίηση του έργου του κλειστού γηπέδου θα είναι υψηλό, με μια πρώτη εκτίμηση να φτάνει στα 12 εκατ. ευρώ. Ο κ. Ριζόπουλος υπενθυμίζει δε και τη «λαϊκίστικη δήλωση του περιφερειάρχη ότι η αξία των σίδερων που έχουμε στην κατοχή μας έχει πενταπλασιαστεί».

Προσθέτει δε ότι «αν δεν πουληθεί ο σκελετός τώρα, θα τον πουλήσουμε εμείς», κάνοντας μια… προβολή στην επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο, και επαναφέρει στο τραπέζι της συζήτησης τη δέσμευση της προηγούμενης κυβέρνησης για την κατασκευή καινούργιου κλειστού γυμναστηρίου, «όπου ποτέ δεν εξηγήθηκε γιατί υπαναχώρησε ο κ. περιφερειάρχης» όπως σημειώνεται.

Έναν ακόμη που επικαλείται η παράταξη για την πώληση του σκελετού, είναι ότι «το θέμα έχει ‘διανθιστεί’ με υπόνοιες αδιαφάνειας, οικογενειακής εμπλοκής του κ. Καχριμάνη με την αγορά πάνελ και του διασυρμού στον οποίο υπόκεινται όλοι οι Ηπειρώτες εξαιτίας του περιφερειάρχη». Ο κ. Ριζόπουλος αναφέρει επίσης ότι «όλη η Ελλάδα γελά μαζί μας» και «την επόμενη φορά που ο κ. Καχριμάνης θα αναζητήσει ασθμαίνοντας μια στιγμιαία συνάντηση με τον πρωθυπουργό, τον οποίο τελευταία κυνηγά σε όλη την χώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να του πει πως ήρθε η ώρα να μαζευτεί».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back