Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν αλλά δεν έβρεξε…

Εικόνα του άρθρου Οι εκδηλώσεις ματαιώθηκαν αλλά δεν έβρεξε…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2018, 10:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρά τις περί του αντιθέτου προειδοποιήσεις και την τελική αναβολή ή ματαίωση εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή το βράδυ στα Γιάννενα, η βροχή… δεν ήρθε.

Η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια (θα γινόταν τελικά στο Γιαννιώτικο Σαλόνι μετά τα γεγονότα σχετικά με το Its Kale Festival) πήρε αναβολή για τις 8 Σεπτεμβρίου, στις 21.00. Η παραγωγή της συναυλίας ματαίωσε «πακέτο» τις εμφανίσεις σε Γιάννενα και Πάτρα, με αφορμή τις μετεωρολογικές προβλέψεις και ακραία καιρικά φαινόμενα. Στα Γιάννενα ειδικά, η προπώληση ήταν πολύ μεγάλη.

Επίσης, χτες ματαιώθηκε ένα από τα πιο πολυδιαφημισμένα γεγονότα του καλοκαιριού, η θεατρική μεταφορά της ταινίας «Γοργόνες και μάγκες» που θα ανέβαινε στον Φρόντζο, με τον Γιάννη Πλούταρχο να τραγουδάει ζωντανά επί σκηνής. Η παραγωγή αποφάσισε τη ματαίωση λόγω καιρού, σε συνδυασμό «με  τη μεγάλη απαίτηση της παράστασης σε τεχνικές λεπτομέρειες και προετοιμασία». Τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί, θα εξαργυρωθούν από σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου από 11.00-13.00 και 18.00-21.00.

Όσο για σήμερα, δείτε τι λέει η πρόβλεψη, εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back