Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα χρονιά, νέα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο

Εικόνα του άρθρου Νέα χρονιά, νέα αποδυτήρια στο κολυμβητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/08/2018, 19:05
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας θα ανοίξει για τη νέα σεζόν με (άλλη μια) αλλαγή: Η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ σύνταξε μελέτη που εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να αλλάξει ριζικά τα αποδυτήρια. Πρόκειται για μια σημαντική παρέμβαση, ανάλογης βαρύτητας με την αλλαγή των κουφωμάτων, που αυτή τη φορά έχει και «κοινωνικό» αποτύπωμα.

Εκτός από την κατάσταση των αποδυτηρίων, υπήρχε πάντα το ζήτημα της πρόσβασης σε αυτά, λόγω της χωροθέτησής του. Τώρα, αλλάζει και η χωροθέτηση, αλλά και οι υποδομές, με πλήρη ανακατασκευή των χώρων.

«Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά και στόχος είναι η νέα κολυμβητική σεζόν να βρει την εγκατάσταση με πλήρως λειτουργικά, ολοκαίνουργια και σύγχρονα αποδυτήρια καθώς και χώρους ντους και WC. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει και πρόσθετες παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής σεζόν που θα εμπλουτίσουν τις υπηρεσίες της εγκατάστασης.

Το κολυμβητήριο του ΠΕΑΚΙ, ένας αθλητικός χώρος που εξυπηρετεί σωματεία, Συλλόγους ΑμεΑ, το πρόγραμμα της κολύμβησης των Δημοτικών Σχολείων, είναι ανοιχτό με δωρεάν πρόσβαση για ανέργους και κατόχους κάρτας ΚΕΑ και αφήνει οριστικά πίσω του το παρελθόν των χαμηλών θερμοκρασιών, των ζητημάτων χλωρίωσης και μιας μίζερης εικόνας που δεν άρμοζε σε αθλητική εγκατάσταση» αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back