ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μια σημαντική διοργάνωση»

Εικόνα του άρθρου «Μια σημαντική διοργάνωση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/08/2018, 19:36
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνέντευξη Τύπου έδωσε η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου, ο πρόεδρος Κώστας Γκόγκος δηλαδή, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου Μιχάλη Αράπογλου, με αφορμή τη Λυρική Παμβώτιδα.
«Φτάσαμε αισίως στην 12η διοργάνωση, με πολύ μεγάλη ανταπόκριση, πολλές συμμετοχές και σημαντικό έργο» τόνισε ο κ. Γκόγκος και πρόσθεσε ότι «πέρα από τις εκδηλώσεις γύρω από την ποίηση και τους ποιητές, είναι και μια αφορμή για απόδοση τιμής σε σημαντικούς δημιουργούς και δραστήριους ανθρώπους». 

Έτσι κάπως αναφέρθηκε στον πρώην δήμαρχο, αρχιτέκτονα Τάσο Παπασταύρο που είναι το τιμώμενο πρόσωπο φέτος. «Εκλέχτηκε δήμαρχος Ιωαννίνων το 1998 και για μια τετραετία υπηρέτησε πιστά τη γενέθλια πόλη, αφήνοντας πίσω του ένα σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο. Παράλληλα ασχολήθηκε επίμονα, σταθερά και καρποφόρα με τα ιστορικά, πολιτιστικά και λαογραφικά ζητήματα του τόπου μας, έχοντας δημιουργήσει ένα πλούσιο συγγραφικό έργο» είπε ο κ. Γκόγκος.
Στην συνέχεια ο κ. Αράπογλου αναφέρθηκε στο πρόγραμμά της διοργάνωσης και ευχαρίστησε τον Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο για την υποστήριξή τους.
Όλο το πρόγραμμα της Λυρικής Παμβώτιδας είναι εδώ





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back