Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία ακόμη συνάντηση για το εργοστάσιο απορριμμάτων

Εικόνα του άρθρου Μία ακόμη συνάντηση για το εργοστάσιο απορριμμάτων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2018, 16:35
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία ακόμη τακτική συνάντηση για τον έλεγχο της προόδου της υλοποίησης της μονάδας αστικών στερεών αποβλήτων της Ηπείρου, στο Ελευθεροχώρι Δωδώνης, είχαν οι εμπλεκόμενοι φορείς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, όλα βαίνουν καλώς, εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού. Όσο για την έναρξη της λειτουργίας της μονάδας, αυτή εκτιμάται ότι θα γίνει σύντομα. «Η εγκατάσταση είναι έτοιμη να δεχθεί τα απορρίμματα των Δήμων της Ηπείρου. Έχουμε ειδοποιήσει σχετικά όλους τους ΟΤΑ για την προσκόμιση των αστικών απορριμμάτων που συλλέγονται στις περιοχές τους. Μια επίπονη προσπάθεια για ένα τεράστιο έργο υποδομής και προστασίας του περιβάλλοντος, με πολλαπλά οφέλη για την Περιφέρεια Ηπείρου και τους συμπολίτες μας, ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά. Προσβλέπουμε πλέον στη σωστή λειτουργία της μονάδας με τη συνεισφορά όλων των εμπλεκομένων μερών» αναφέρει σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη.

Ωστόσο, και πάλι, δεν αναφέρεται ο ακριβής χρόνος έναρξης της δοκιμαστικής λειτουργίας.

Στη συνάντηση, που έγινε χτες στον χώρο της εγκατάστασης, συμμετείχαν ο Ν. Τσαρνάς και ο Κ. Μπάκας εκ μέρους της κατασκευάστριας εταιρείας, ο  Χ. Χαραλαμπίδης, ο Γ. Πασχάλης, ο Α. Φραντζής και η Β. Κρούσκα, εκ μέρους της εταιρείας που διαχειρίζεται την μονάδα επεξεργασίας των απορριμμάτων, ο Π. Ευγενικός από το υπουργείο Περιβάλλοντος, εκπρόσωποι του Ανεξάρτητου Ελεγκτή, η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη και στελέχη και σύμβουλοι της Περιφέρειας Ηπείρου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back