ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«14 στα 14» από τη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου «14 στα 14» από τη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2022, 16:03
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «Δωδώνη» βραβεύτηκε στον φετινό διαγωνισμό Superior Taste Awards και για τα 14 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε.

Ο CEO της επιχείρησης Μιχάλης Παναγιωτάκης, τόνισε φανερά ικανοποιημένος ότι «οι διακρίσεις και δη οι διεθνείς, επισφραγίζουν κι ενδυναμώνουν τη δέσμευση να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά».   Συμπλήρωσε δε ότι «αυτές οι νέες επιβραβεύσεις τοποθετούν τα προϊόντα ‘Δωδώνη’ ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα αποδεικνύοντας πως η αυθεντική και ποιοτική γεύση της ‘Δωδώνη’ μεταφέρεται και αναγνωρίζεται. Δέσμευσή μας για το μέλλον, αποτελεί το να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στους καταναλωτές που μας εμπιστεύονται καθημερινά, με σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα.»

Τα δε βραβεία είναι τα εξής:

Με την ανώτατη διάκριση γεύσης (3 χρυσά αστέρια) και με βαθμολογία πάνω από 90% διακρίθηκαν: Το Κατσικίσιο τυρί «Δωδώνη», το γιαούρτι «Δωδώνη» Στραγγιστό με 2% και το «Δωδώνη» Authentic Greek Yoghurt 5%.

Επιπλέον, με την ανώτατη διάκριση των 2 αστεριών, διακρίθηκαν γιαούρτια οπως: το γιαούρτι «Δωδώνη» Στραγγιστό 8%, το «Δωδώνη» Authentic Greek Yoghurt 10%, το «Δωδώνη»  Authentic Greek Yoghurt 0% λιπαρά, το γιαούρτι «Δωδώνη»  Ηπειρώτικο Στραγγιστό 6% και 2% λιπαρά. Παράλληλα, τη διάκριση των 2 αστεριών έλαβε η «Δωδώνη»  Φέτα χωρίς λακτόζη καθώς και το νέο «Δωδώνη»  Spread με γεύση Φέτα Π.Ο.Π , ένα αλειφώμενο προϊόν φτιαγμένο με την αυθεντική Φέτα Π.Ο.Π. «Δωδώνη»  από 100% αιγοπρόβειο γάλα και το μοναδικό γιαούρτι «Δωδώνη».

Τέλος, με 1 χρυσό αστέρι βραβευτήκαν τα νέα «Δωδώνη» Με Φρούτα, με φράουλα και ροδάκινο, καθώς και τα «Δωδώνη» Spread με τις γεύσεις Φέτα Π.Ο.Π - κόκκινη πιπεριά και Φέτα με ντομάτα- βασιλικό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3