Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μέρες γιορτής στο Επιμελητήριο

Εικόνα του άρθρου Μέρες γιορτής στο Επιμελητήριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2019, 11:44
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στις 13 και 14 Δεκεμβρίου .

Την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, συνοδεία της Φιλαρμονικής  του Δήμου Ιωαννιτών, το Επιμελητήρτιο άναψε τα φώτα της πλατείας Πάργης που σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών την «υιοθέτησε» και στόλισε.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγιναν στην Δημοτική Πινακοθήκη τα εγκαίνια της έκθεσης σατιρικών χαρτών του Παναγιώτη Σουκάκου, ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι 19 Δεκεμβρίου,  ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε από τον ίδιο τον καθηγητή  και η δεύτερη έκδοση του βιβλίου «120 Σατιρικοί Χάρτες».

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων το Σάββατο το πρωί συνεδρίασε η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος σύσσωμου του συμβουλίου της.

Στην συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής που ήταν ανοιχτή , συμμετείχαν τιμητικά  περισσότερα από 35  Επιμελητήρια της χώρας.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου των 100 χρόνων του Επιμελητηρίου έκλεισαν  με την δεξίωση που παρέθεσε ο ορόεδρος και η διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων στους πρόεδρους των επιμελητηρίων, στα μέλη τους, στους φορείς καθώς και σε ανθρώπους της επιχειρηματικότητας.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς ήταν η αδελφοποίηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων με αυτό του Αργυροκάστρου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back