ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λουτρά Αμαράντου… για τα μάτια του κόσμου

Εικόνα του άρθρου Λουτρά Αμαράντου… για τα μάτια του κόσμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/02/2019, 12:36
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για «εξαπάτηση των δημοτών» κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Ανδρέα Παπασπύρου η δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης Κόνιτσας «Ο τόπος που θέλω να ζω». Η καταγγελία αυτή γίνεται με αφορμή την απόφαση της δημοτικής αρχής να καταθέσει πρόταση βελτίωσης των κτιριακών υποδομών των λουτρών Αμαράντου στο πρόγραμμα εδαφικής συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Ιταλία».

Καταρχάς, η δημοτική παράταξη είναι σίγουρη ότι η αίτηση αυτή ένταξης του έργου στο πρόγραμμα δεν θα εγκριθεί γιατί δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις. Κι αυτό για δύο λόγους, όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση. Πρώτον επειδή εκκρεμούν νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και δεύτερον επειδή υπάρχει μακροχρόνια μίσθωση των λουτρών από ιδιώτη. Μάλιστα, η παράταξη θυμίζει ότι υπάρχει απόφαση για νομική διερεύνηση της όλης υπόθεσης. Παρόλα αυτά, το αίτημα χρηματοδότησης προχώρησε.

Η παράταξη προχώρησε επίσης στην απόφαση παραίτησης όλων των μελών της από την Αναπτυξιακή Εταιρεία «Αμάραντος» λόγω των παρεμβάσεων του δημάρχου. «Η διασφάλιση της ακέραιης, σύννομης και αυτόνομης διοίκησης της εταιρείας, χωρίς κανενός είδους παρεμβάσεις ήταν και ο μοναδικός όρος που ετέθη, ως προϋπόθεση συμμετοχής της παράταξής μας, κατά τη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης» τονίζει.

«Την προχειρότητα, την έλλειψη προγραμματισμού και τα μειωμένα αντανακλαστικά της η Δημοτική Αρχή Παπασπύρου προσπαθεί να τα αντισταθμίσει τώρα με κινήσεις επικοινωνιακού προεκλογικού χαρακτήρα εξαπατώντας τους δημότες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back