ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Μαθήματα φακιρικής…»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση: «Μαθήματα φακιρικής…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2021, 14:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ανταπάντηση από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην περιφερειακή αρχή για την υπόθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων και δη της κατασκευής των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ).

Μετά τη χτεσινή απάντηση της περιφερειακής αρχής του Αλέκου Καχριμάνη που χαρακτήρισε την παράταξη «ανεπίδεκτη μαθήσεως», η «Λαϊκή Συσπείρωση» κάνει λόγο για «μαθήματα φακιρικής», σπεύδει να… ανακαλέσει την καταγγελία της για τις 16 παρατάσεις στην προμήθεια του εξοπλισμού των ΣΜΑ και να σημειώσει με καυστικό τρόπο ότι οι παρατάσεις δεν είναι πια 16, αλλά από σήμερα 17.

«Επιφυλασσόμαστε για την αναφορά μας στις 10 παρατάσεις στο ΣΜΑ Γ. Καραϊσκάκη και αναμένουμε οποιαδήποτε εξέλιξη καθώς η 10η παράταση του έργου έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου  2021 κι έκτοτε ούτε το παραλαμβάνει κανένας ούτε δίνει και νέα παράταση...» επισημαίνει.

Και καταλήγει: «Με τέτοιες εξελίξεις φυσικά και θα μείνουμε ‘ανεπίδεκτοι μαθήσεως’ για το κατά πόσο ‘το έργο έχει αποπερατωθεί’ και ότι ‘καμία παράταση δεν ζητήθηκε και δεν δόθηκε ποτέ’  παρά τις προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής να εκπαιδεύσει κι εμάς και το λαό στη... φακιρική».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back