Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: «Αφήστε τα φτηνά τεχνάσματα»

Εικόνα του άρθρου Λαϊκή Συσπείρωση: «Αφήστε τα φτηνά τεχνάσματα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2022, 13:28
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Mε χτεσινή της ανακοίνωση, η περιφερειακή αρχή Ηπείρου υποστήριζε ότι η ίδια έδωσε απαντήσεις στον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γ. Πρέντζα, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, για όλα τα ερωτήματα που του έθεσε ο τελευταίος για το πρώην κλειστό γήπεδο ξιφασκίας. Υποστήριζε επίσης ότι παρουσίασε στον κ. Πρέντζα «τα έγγραφα που είχε ζητήσει η ίδια παράταξη με αίτηση κατάθεσης εγγράφων».

Διαβάστε: Δεν είναι εσωτερική υπόθεση...

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», με ανακοίνωσή της, έρχεται να διαψεύσει την περιφερειακή αρχή και τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη. Όπως αναφέρεται, ο κ. Καχριμάνης δεν έδωσε καμία απάντηση. Όπως δεν έδειξε και τα έγγραφα που έχει ζητήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» με αίτημά της προς το Περιφερειακό Συμβούλιο.

«Το μόνο που έδειξε ο κ. Καχριμάνης είναι μία πρόχειρη λογιστική σύγκριση με τίτλο ‘μελέτη ωφελιμότητας’. Σε αυτή αναφέρεται το κόστος του χύμα σίδηρου με βάρος ανάλογο αυτού που πήραμε με τη μορφή σιδερένιου σκελετού,  σε σχέση με το κόστος αποσυναρμολόγησης» αναφέρει. Γενικότερα, η παράταξη καλεί τον κ. Καχριμάνη να «σοβαρευτεί και να αφήσει τα φτηνά τεχνάσματα απέναντι στη ΛΑΣΥ».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει επίσης και την αντίφαση της χρηματοδότησης του έργου από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (με 2,5 εκατ. ευρώ) και της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία ενέκρινε χτες την ανάθεση παροχής υπηρεσιών σε τεχνικό σύμβουλο για τη «μελέτη τοποθέτησης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή της πρώην Δ.Ε.Λ.Ι.».


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back