Συνεχίζει τις περιοδείες σε χωριά της εκλογικής του περιφέρειας ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος του κοινοβουλίου Κώστας Τασούλας και το γραφείο Τύπου της Βουλής ενημερώνει γι αυτά.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση για τις βουλευτικές δραστηριότητες του προέδρου, στο Σιστρούνι και στο Συρράκο όπου βρέθηκε το σαββατοκύριακο ο κ. Τασούλας, ενημέρωσε ότι το Κέντρο Υγείας Πραμάντων «χαρακτηρίζεται επιτέλους ως άγονο και προβληματικό Α’ κατηγορίας» και ότι επίκειται νομοθετική ρύθμιση μετά τις διακοπές Αυγούστου.
«Με το χαρακτηρισμό πλέον αυτό, για το Κέντρο Υγείας Πραμάντων θα ισχύουν κίνητρα για την πληρέστερη κάλυψη των υγειονομικών αναγκών του, όπως π.χ. οικονομικά κίνητρα σε ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου» αναφέρει ο κ. Τασούλας στη σχετική ανακοίνωση.
- Δρόμος προς Τζουμέρκα: Και μετά το Καλέντζι;Τι προτίθεται να κάνει η Περιφέρεια Ηπείρου
- Τζουμέρκα: «Φεύγει» η μπέλεϋ, έρχεται νέα γέφυραΔημοπρατείται η κατασκευή γέφυρας στον Άραχθο με 3,9 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Οι εννιά συνταγματικές αλλαγέςΗ Ολομέλεια της Βουλής σφράγισε σήμερα το νέο συνταγματικό χάρτη της χώρας