Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 5-10-2022, 11:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κι αυτό, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός Α.Ε, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων των σηράγγων Αμπελιάς.

Οπότε, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο Αβγού και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της εθνικής οδού. Ακολούθως, όσοι οδηγοί, κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα εξέρχονται της Εγνατίας Οδού στον «ανισόπεδο» κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα θα εισέρχονται στην Ιόνια Οδό μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αβγού. Τέλος όσοι οδηγοί αναχωρούν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της εθνικής οδού με κατεύθυνση προς Άρτα.

Κατά τη διάρκεια ισχύος αυτών των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει  αναπροσαρμογή της τιμής των διοδίων τελών του Μετωπικού Σταθμού Τερόβου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με τους οδηγούς να χρεώνονται μόνο για τη χρήση του τμήματος που πρόκειται να διανύσουν.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα» σημειώνεται.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα