Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα… μη φεστιβάλ

Εικόνα του άρθρου Ένα… μη φεστιβάλ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/07/2018, 19:49
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Χαΐνηδες, ακυρώθηκε και η συναυλία του 12ου Πίθηκου. Έτσι, το Artwave θα μείνει με το αποψινό live με τις τοπικές μπάντες και τις εικαστικές του δραστηριότητες.

Ωστόσο, το γόητρο του Πνευματικού Κέντρου έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα, καθότι το πιο προβεβλημένο κομμάτι του προγράμματος δεν θα γίνει καν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η εταιρία παραγωγής ενημέρωσε ότι οι προγραμματισμένες για Παρασκευή και Σάββατο συναυλίες, αναβάλλονται.

«Ο λόγος της αναβολής είναι η τροποποίηση του προγράμματος της περιοδείας τους, λόγω μη πραγματοποίησης της χθεσινής συναυλίας στη Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκης και μεταφοράς της την Παρασκευή».

Σημειώνεται ότι οι «Χαΐνηδες» έπαιζαν Σάββατο, αλλά ανήκουν στην ίδια εταιρία παραγωγής

Εκτός αυτών, το Πνευματικό Κέντρο ανακοινώνει ότι ματαιώνεται και ο 12ος Πίθηκος, χωρίς να εξηγεί ακριβώς το λόγο.

Και οι τρεις συναυλίες θα μεταφερθούν για τις αρχές φθινοπώρου, με ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις συναυλίες είχαν πολύ χαμηλή φυσική προπώληση, στα Γιάννενα. Επίσης, ακόμα και την ώρα που οι συναυλίες είχαν αναβληθεί, στο facebook «έτρεχαν» χορηγούμενες καταχωρήσεις για τον Γιάννη Αγγελάκα…

Η σημερινή συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων από την περιοχή μας, θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με έναρξη 9:30 το βράδυ και ελεύθερη είσοδο.

Το εικαστικό μέρος του φεστιβάλ, (εργαστήρια, εκθέσεις κλπ) θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Συγκεκριμένα η έκθεση Restless Waters, με συμμετοχή 50 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στο Σουφαρί Σεράι, με εγκαίνια την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018, 7:30 μμ και διάρκεια έως 29 Ιουλίου.  

Παράλληλα η παρουσίαση video art έργων Ιταλών καλλιτεχνών με την επιμέλεια της Silvia Grandi από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στο Σπήλαιο Περάματος, ξεκινά  από το Σάββατο 7 Ιουλίου και διαρκεί μέχρι Κυριακή 16 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου δεν αναφέρει εάν το κάμπινγκ, το οποίο είναι ένα κομμάτι της διοργάνωσης, γίνεται κανονικά ή όχι. 



ΣΧΟΛΙΑ
Janarti
Με μηδενική διαφήμιση στην. πολη πως να υπήρχε προπωληση εισιτηρίων; Επίσης οι οργανωτές πρεπει να είναι εντελώς ερασιτέχνες για να τους ακυρώσουν προγραμματισμενη απο καιρό συναυλια με την αιτιολογία της Θεσ/κης..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3