πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #311

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #311
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/07/2024, 08:27
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Διαβάστε στο «Εξώφυλλο» που κυκλοφορεί σήμερα, Κυριακή 28 Ιουλίου. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που επέλεξαν οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες. Το χωριό στους πρόποδες του Σμόλικα, το οποίο μέχρι το 1927 λεγόταν Γκριζμπάνι. 

Πλούσια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις η εβδομάδα που έρχεται. Θα τις βρείτε όλες στη δισέλιδη ατζέντα.

Πριν από 58 χρόνια, στις 22 Ιουλίου του 1966, οι Blues Breakers κυκλοφορούν το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ Blues Breakers with Eric Clapton ή The Beano Album.

Όταν δεν υπάρχουν χρήματα για τον Ντέιβιντ Λιντς και δεν υπάρχει διανομέας για τον Φράνσις Φορντ Κόπολα, το Netflix έχει αρνηθεί τη χρηματοδότηση ενός τελευταίου πρότζεκτ για τον σκηνοθέτη του «Mulholland Drive» και ο Τζον Γουότερς δεν έχει ακόμη χρηματοδότηση για το δικό του και το «Megalopolis».Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η νέα φουρνιά των εβδομηντάρηδων και ογδοντάρηδων σκηνοθετών στο Χόλιγουντ είναι ότι οι ταινίες τους φαίνεται να προκαλούν φθίνοντα ενθουσιασμό τόσο στο κοινό της γενιάς Z όσο και στους ιεράρχες της βιομηχανίας.

Η Ευρώπη ανησυχεί για το ενδεχόμενο επιστροφής του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, το ίδιο και το ΝΑΤΟ. Ποια είναι τα σχέδια του Αμερικανού πολιτικού; Και πώς προετοιμάζεται η Ευρώπη;

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το Εξώφυλλο πάει διακοπές και θα επιστρέψει την 1η Σεπτεμβρίου.


Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo311-280724.pdf

Επίσης, μπορείτε να στηρίξετε τον Τύπο με μια συνδρομή εδώ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back