Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διοικητικές αλλαγές… στο φυσικό αέριο

Εικόνα του άρθρου Διοικητικές αλλαγές… στο φυσικό αέριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/10/2018, 01:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία εξέλιξη που εμμέσως πλην σαφώς αφορά και την Ήπειρο, σημειώθηκε αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθηναϊκό Τύπο, η ΔΕΠΑ προχώρησε σε βασικές διοικητικές αλλαγές στη θυγατρική της εταιρία, ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου).

Τόσο ο πρόεδρος Δημήτρης Παπασωτηρίου όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Θεόδωρος Τερζόπουλος, ο οποίος βρισκόταν σε αυτή θέση επί πολλά χρόνια, απομακρύνθηκαν. Τη θέση του κ. Τερζόπουλου αναλαμβάνει η Στεφανία Μωσσέ, ενώ του προέδρου ο Σταύρος Ραπτόπουλος. Και οι δύο ήταν ήδη μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΔΑ. Οι λόγοι της αντικατάστασης των στελεχών δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Τερζόπουλος βρισκόταν στα Γιάννενα και είχε συνομιλίες με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και την αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη. Μια συνάντηση που είχε καταλήξει στη δέσμευση της περιφερειακής αρχής για εξασφάλιση πιστώσεων μέσω του ΕΣΠΑ προκειμένου να γίνει διανομή (ολίγου) φυσικού αερίου στην Ήπειρο από το 2020…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back