πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δήμος Ιωαννιτών: «Συμπόρευση και όχι άσκοπες συγκρούσεις»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ιωαννιτών: «Συμπόρευση και όχι άσκοπες συγκρούσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2024, 14:45
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών απάντησε στην ανακοίνωση του συλλόγου Εργαζόμενων ΟΤΑ ν. Ιωαννίνων και την κήρυξη στάσης εργασίας στη βραδινή βάρδια αποκομιδής απορριμμάτων.

Ο Δήμος κατηγορεί τη διοίκηση ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα έντασης, «την ώρα που όλη η κοινωνία γνωρίζει ότι όλοι οι δήμοι στην χώρα δίνουν μάχη επιβίωσης κάτω από τις χειρότερες συνθήκες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν τα τελευταία πολλά χρόνια, αγωνιζόμενοι παράλληλα να διατηρήσουν το δημόσιο χαρακτήρα κρίσιμων τομέων τους με κύρια αιτήματα και διεκδικήσεις την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και την αύξηση των πόρων».

Επαναφέρει μια δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα, επίσημα, ότι δηλαδή ο Δήμος αποδέχθηκε την πρόταση που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι για τον τρόπο λειτουργίας της αποκομιδής και ο σύλλογος «εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά κατηγορεί το Δήμο γιατί αποδέχτηκε την πρόταση αυτή».

Η δημοτική αρχή δηλώνει ότι επιθυμία της «δεν είναι οι άσκοπες συγκρούσεις με τους εργαζόμενους που σίγουρα δεν εξυπηρετούν ούτε τα δικά τους συμφέροντα, ούτε αυτά των πολιτών», αλλά η κοινή μάχη, διοίκησης και εργαζόμενων, «με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».

Καλεί τέλος τον σύλλογο να συμπορευτεί σε αυτή την κατεύθυνση.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back