ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δήμος Ιωαννιτών: «Αναπνοή ο βιολογικός» για 30 χρόνια

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ιωαννιτών: «Αναπνοή ο βιολογικός» για 30 χρόνια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2022, 17:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα έργα επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού επισκέφθηκε σύσσωμη σχεδόν η δημοτική αρχή: ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας και ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος κατόπτευσαν τις εξελίξεις, σε ένα έργο που κινδύνευσε πολλές φορές, και επί προηγούμενων δημοτικών αρχών και επί της νυν, με πολλούς συζητήσιμους χειρισμούς και διάφορες πολιτικές αντιδικίες.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας τόνισε ότι το έργο θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το 2024 και ότι «μετά από αρκετά χρόνια το έργο, από τα πιο σημαντικά για την πόλη μας, έχει ξεκινήσει και εξελίσσεται».

Είπε επίσης ότι «η ολοκλήρωση του έργου θα δώσει αναπνοή στην πόλη για τα επόμενα 30 χρόνια»…

Συμπλήρωσε ότι δίπλα στις εγκαταστάσεις της νέας μονάδας προβλέπεται να γίνει η ηλιακή ξήρανση της λυματολάσπης, πρόταση που έχει κατατεθεί για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ ανέφερε ότι «στην ΔΕΥΑΙ γίνεται μία συστηματική δουλειά για την ολοκλήρωση πολύ σημαντικών παρεμβάσεων και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της επιχείρησης και τα στελέχη της» και πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΙ Νίκος Σωτηριάδης τόνισε ότι «μετά από τόσα χρόνια και τόση ταλαιπωρία είναι ευχάριστο να βλέπουμε τις εργασίες να εκτελούνται».

Οι αρμόδιοι του έργου παρουσίασαν λεπτομέρειες και χρονοδιάγραμμα. Μάλιστα, ο εργοταξιάρχης Βασίλης Στάμος είπε ότι «η εταιρεία θα κάνει το παν, παρά τις μεγάλες αυξήσεις, ώστε να είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα και να παραδώσει το έργο στην ώρα του».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back