πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμος Δωδώνης: «Σκοπός μας να μεγαλώνουμε το Φεστιβάλ χρόνο με τον χρόνο»

Εικόνα του άρθρου Δήμος Δωδώνης: «Σκοπός μας να μεγαλώνουμε το Φεστιβάλ χρόνο με τον χρόνο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2024, 10:10
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το 8ο Φεστιβάλ Δωδώνης έκλεισε τον φετινό του κύκλο, με τον διοργανωτή, τον Δήμο Δωδώνης, να δίνει ραντεβού για του χρόνου.

«Δικός μας σκοπός είναι να μεγαλώνουμε το Φεστιβάλ χρόνο με τον χρόνο και μαζί να αναδεικνύουμε τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης και την πλούσια ιστορία του τόπου μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης.

Ο Δήμος Δωδώνης σημειώνει ακόμη ότι για αυτόν προέχει η ολοκλήρωση των έργων αναστήλωσης στην αρχαία Δωδώνη και κυρίως στο θέατρο ώστε να δοθεί η δυνατότητα παρουσίας περισσότερων θεατών. 


Διαβάστε: Κάτι γίνεται στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

«Το φεστιβάλ έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός διεθνούς εμβέλειας ο οποίος φέρνει στην περιοχή σημαντικές καλλιτεχνικές παραγωγές, συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης τονίζοντας παράλληλα και την αναγκαιότητα της άμεσης και πλήρους αποκατάστασης του μνημείου» προσθέτει.

Κατά τα άλλα απευθύνει ευχαριστίες σε όσους πολιτιστικούς οργανισμούς «αγκάλιασαν» το φεστιβάλ αλλά και στο κοινό. «Η αυξανόμενη τεχνογνωσία που αποκομίζεται κάθε χρόνο, αξιοποιείται με στόχο την αρτιότητα της οργάνωσης, την ενδυνάμωση του θεσμού και τη βελτίωσή του σε κάθε επίπεδο» καταλήγει ο Δήμος Δωδώνης στην ανακοίνωσή του.


*Στη φωτογραφία: Το σκηνικό της παράστασης «Πλούτος» από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3