Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Απαιτείται πνεύμα συνεργασίας» για τη νέα πτέρυγα

Εικόνα του άρθρου «Απαιτείται πνεύμα συνεργασίας» για τη νέα πτέρυγα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/04/2018, 22:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τη στήριξή της στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της όσον αφορά τη νέα πτέρυγα δίνει η παράταξη «Συμμαχία Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον κ. Ζάψα. Ο κ. Ζάψας, μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους Μάκη Χατζηεφραιμίδη, Γιώργο Ζάκα και Θωμά Δημητρίου, είχε συνάντηση χτες με τον διοικητή Βασίλη Τσίκαρη και τον υποδιοικητή Κώστα Χολέβα τη Μεγάλη Τετάρτη.

«Από την ενημέρωση της διοίκησης και την επιτόπια επίσκεψη στη νέα πτέρυγα διαπιστώσαμε ότι αυτή βαθμιαία εντάσσεται στις λειτουργίες του νοσοκομείου. Θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία η πλήρης ένταξη της στις λειτουργίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου» τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη. Αναφέρει δε ότι η διοίκηση, οι γιατροί και το προσωπικό «πρέπει να ανταποκριθούν με πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης χωρίς άλλη καθυστέρηση». Σημειώνεται ότι η νέα πτέρυγα έχει αποτελέσει ζήτημα αντιπολίτευσης από τη ΝΔ, αλλά και από τον Σύλλογο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με πρόεδρο τον Γιώργο Φλούδα, ο οποίος είναι παράλληλα και τομεάρχης Υγείας της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

Οι παρατηρήσεις της «Συμμαχίας Ηπειρωτών» αφορούν την επιτάχυνση των διαδικασιών αξιοποίησης των χώρων και της προμήθειας του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και κυρίως των υπερσύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων και χειρουργείων της νέας πτέρυγας. «Το Υπουργείο Υγείας πρέπει να επισπεύσει και να στελεχώσει με νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τις νέες κλινικές, και το νέο νοσοκομείο να αποδοθεί στην υπηρεσία των πολιτών» προσθέτει.

Η «Συμμαχία Ηπειρωτών» που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να δραστηριοποιείται στο πολιτικό προσκήνιο, κάνει γνωστό ότι μετά το Πάσχα θα πραγματοποιήσει ανάλογη επίσκεψη και στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back