ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αντιδράσεις στην οδό Νεοφ. Δούκα για τα πορτοκαλί κολονάκια

Εικόνα του άρθρου Αντιδράσεις στην οδό Νεοφ. Δούκα για τα πορτοκαλί κολονάκια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2022, 16:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Kάτοικοι της οδού Νεοφ. Δούκα διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση μιας σειράς από πορτοκαλί κολόνες συνοδεία του ειδικού σήματος απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης (Ρ-40) στην αριστερή πλευρά της οδού.

Τη διαμαρτυρία γνωστοποιεί η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», η οποία αναφέρει ότι εκ παραδρομής είχε ψηφίσει το σχετικό θέμα και έχει ζητήσει συγγνώμη από τους κατοίκους. Αναφέρει ακόμα ότι οι κάτοικοι έχουν στείλει επιστολές στον Δήμο από τον Μάιο του 2022 και ότι η ίδια πρόκειται να θέσει το ζήτημα προς συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (με τηλεδιάσκεψη)

Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι η τοποθέτηση των πορτοκαλί κολόνων τον Μάιο όχι μόνο επέφερε λιγότερες θέσεις στάθμευσης αλλά προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί διάφορα προβλήματα, όπως είναι η αύξηση της ταχύτητας των αυτοκινήτων, η παράνομη, αντίθετη κυκλοφορία δίτροχων (που χρησιμοποιούν τον χώρο που δημιουργείται από τα κολονάκια ως… βοηθητική λωρίδα για να βγουν στην οδό Σπ. Λάμπρου), ακόμα και η διέλευση φορτηγών που πριν δεν χωρούσαν να περάσουν.

Στην επιστολή τους, αναφέρουν ότι, αναζητώντας τον λόγο για τον οποίο τοποθετήθηκαν τα κολονάκια, πήραν την απάντηση από το Τμήμα Συντήρησης Έργων και Πολιτικής Προστασίας ότι «κάποιοι γείτονες δυσκολεύονται να ξεπαρκάρουν τα αυτοκίνητά τους από τα ιδιωτικά τους πάρκινγκ και για τον λόγο αυτόν απαγορεύτηκε η στάθμευση εις την άνω οδό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back